Lang

Den ultimative laboratoriemærkningsløsning: iDPRT iT4P termisk overførsel printer

2023-08-10 17:26

Når du kommer ind i et biomedicinsk eller farmaceutisk laboratorium, kan du straks bemærke den række etiketter og advarsler, der er fastgjort på reagensflasker, laboratorierør og laboratorieudstyr. I dag har de fleste laboratorier sagt farvel til håndskrevne etiketter, i stedet valgt etiketprintere til at håndtere deres stadig mere komplekse mærkningsbehov. Hvis etiketindholdet er uklart, eller stregkoder bliver sløret, kan det føre til prøveforvirring eller endda forårsage en stopper i eksperimenter. Disse udfordringer understreger vigtigheden af klar, holdbar og effektiv mærkning i laboratorier. Som svar på dette har iDPRT introduceret iT4P termisk overførsel printeren, som er blevet en omfattende mærkningsløsning til laboratorier.

iT4P termisk overførsel printer

Mærkning i laboratorier

En række forskellige laboratorieudstyr, fra testrør og prøvebeholdere til større apparater som mikroskoper eller centrifuger, kræver nøjagtig mærkning.

Disse etiketter indeholder typisk oplysninger som navnet på prøven, en bestemt stregkode (som kode 128 eller en 2D stregkode), datoen for indsamling eller oprettelse, den person, der er ansvarlig for det, og alle relevante sikkerheds- eller håndteringsoplysninger.

eksperiment i laboratoriet

Desuden er det afgørende at anbringe sikkerhedsadvarslingsetiketter på beholdere eller udpegede opbevaringskabe til laboratoriematerialer, der er tilbøjelige til forbrænding, eksplosion eller udviser giftige eller ætsende egenskaber. Dette sikrer en klar forsigtighedsmeddelelse for brugerne.

eksperiment i laboratoriet

At producere etiketter til laboratorieindstillinger er ikke en lille bedrift. Markedet er oversvømmet med bærbare etiketprintere til hurtig og nem udskrivning, men de termiske etiketter, de udleverer, er ofte modtagelige for varme- og kemiske skader.

Med tiden kan disse etiketter miste deres klarhed, forårsage potentielle blandinger med prøver og endda bringe patientdiagnosen i fare. Men med HPRT iT4P stregkode printeren er der en formidabel løsning ved hånden.

iDPRT iT4P: En omfattende mærkningsløsning til laboratorier

Høj kvalitet & Holdbar etiketudskrivning

iDPRT iT4P skrivebordsetiketprinteren anvender termisk overførsel printteknologi, der bruger et opvarmet printhoved til at overføre kulstofpulveret fra et bånd til etiketten, hvilket resulterer i holdbare etiketter og stregkoder.

Alsidig understøttelse af etiketsubstrat

Denne skelnen er kritisk: I modsætning til termisk følsomme etiketter, der har tendens til at sløre og ikke kan modstå varme, kan iT4P rumme en række forskellige etiketmaterialer såsom PP, PET og vinyl. Disse materialer kan modstå ekstreme temperaturudsving, modstå korrosion fra de fleste kemikalier og opretholde læsbarhed og integritet over lange perioder.

Carbon tape i iDPRT iT4P skrivebordslabelprinteren

Forskellige etiketdimensioner Kompatibilitet

I laboratorier med et utal af forskellige størrelser beholdere, reagensflasker og udstyr varierer de nødvendige etiketstørrelser også betydeligt. iT4P termisk overførsel printeren håndterer denne mangfoldighed korrekt og understøtter printbredder fra 25,4 mm til 118 mm.

Uanset om det er store instrumentetiketter, synlige advarselsskilte eller slanke stregkoder til blodprøver, kan iT4P nemt udskrive. Desuden er de typer etiketter, der anvendes i laboratorier, omfattende, herunder kontinuerlig papir, hulemærker og sorte mærker. iT4P håndterer effektivt disse forskellige etikettyper.

Høj opløsning

Etiketprinteren i iT4P serien tilbyder to printopløsninger: 203 dpi og 300 dpi. For dem, der har brug for at udskrive lille, detaljerigt indhold og stregkoder, er 300dpi-muligheden mere velegnet. Udskrivningshastigheden er også prisværdig – med en hastighed på op til 8 ips ved 203 dpi kan den hurtigt udskrive op til 180 etiketter med 6,5 cm længde i minuttet.

Alsidig stregkodeudstrykskapacitet

Denne professionelle stregkode printer er i stand til at udskrive en lang række stregkoder, herunder de ofte anvendte Code 128, EAN og QR koder i laboratorier. Især med den stigende brug af QR-koder kan iT4P interface med laboratorieinformationsstyringssystemer til batch generere og udskrive en overflod af laboratoriestregkodeetiketter. Scanning af disse QR-koder vil derefter straks vise alle parametre for prøverne.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er et andet højdepunkt ved denne printer. Den har en 3,5" LCD-berøringsskærm, der sikrer intuitiv betjening. Det er nemt at skifte printhovedet, så selv nybegyndere hurtigt kan få styr på det.

iDPRT iT4P termisk overførsel printer udstyret med let udskiftelig TPH

Forbindelse

Med hensyn til tilslutning er der valgfri WiFi- og Bluetooth-forbindelser tilgængelige, hvilket giver brugerne øget fleksibilitet og bekvemmelighed. Hvis dit laboratorium f.eks. er et stort åbent rum uden faste arbejdsstationer, tillader WiFi-funktionen etiketudskrivning overalt uden at være bundet af lange kabler eller at skulle flytte printeren. Derudover forbedres mærkningseffektiviteten betydeligt ved at inkorporere valgfrie moduler som en skærer eller etiketskræler.

iDPRT iT4P termisk overførsel printer tilbyder flere valgfrie moduler

Lab Label Design Tool

Du kan også bruge vores gratis Label Design Software til at redigere forskellige laboratorieetiketter, såsom blodrør etiketter, testrør etiketter, laboratorieprøveetiketter, laboratoriereagens etiketter osv.

iT4P termisk overførsel printeren er robust, holdbar og tilbyder fremragende værdi for pengene. Det er ideelt til medicinske og kliniske laboratorier, biokemiske forskningsfaciliteter, farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder og universitetslaboratorier. Klare og let læselige etiketter og stregkoder vil reducere forskellige besvær i laboratorieindstillingen betydeligt. Desuden kan iT4P ud over laboratoriemiljøet udskrive aktiveetiketter, kredsløbskortetiketter og kabel- og kabeltags, hvilket giver en omfattende mærkningsløsning til din organisation eller virksomhed.


Send en forespørgsel

Send en forespørgsel

    Udfyld venligst dit navn, e-mail og krav

Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT Desktop Barcode Printer, Industrial Barcode Printer, Mobile Printer, RFID Barcode Printer, Card Printer, PDA, Barcode scanners- iDPRT